CERTIFIKIME ONLINE PER FINANCA 5

Ne kurset ne Webinar per FINANCA 5 ju keni pasur mundesi te mesoni te perdorni programin. Te gjithe ata te cilet deshirojne te testojne njohurite e tyre ose te certifikohen per FINANCA 5 mund te zhvillojne testimin oline.

TESTE ONLINE F5


Certifikoni njohurite per Financa 5 Standart, Financa 5 Enterprise dhe Pos-Financa 5 duke u pergatitur per kerkesat e tregut te punes dhe duke menaxhuar me sukses bizneset tuaja.