KURSE NE WEBINAR

Zotësitë që kërkohen për Microsoft Excel janë te domosdoshme jo vetëm për ata që punojnë në institucionet shteterore, por edhe për stafet e aktiviteteve të ndryshme. 'Trajnimi Im' eshte nje burim mesimi, vecanerisht e dedikuar ne formen online duke ju mundesuar individeve trajnime ne disa forma: 
  • Kurse te Dedikuar
  • Kurse ne Klasa te Vogla
  • Kurse ne Klasa te Medha 
  • Kurse ne Webinar
Ne rekomandojme Kurset ne Webinar pasi ne kete menyre ne kerkojme perkushtim 100% nga Ju ne procesin e te mesuarit dhe kosto shume te uleta. Ne kete menyre ne jemi ne cdo qytet dhe ju ofrojme mundesi te gjitheve per te avancuar ne trajnime.

Perse te zgjedhim per trajnim formen e  kurseve ne Webinar ?

1-Individi meson ne menyre te pavarur nepermjet kompjuterit/ telefonit
2-Klasa eshte e hapur 24 ore ne periudhen e planifikuar te trajnimit.
3-Cdo individe mund te mesoje me kosto shume te ulet. 

4- Ju zgjidhni kohen e pershtatshme per studim.
5- Kurseni kohe dhe para per levizjet e panevojshme.
6- Shmangni problemet pergjate levizjes si parkimi, shiu, vapa etj.
7-Testohuni dhe certifikohuni nepermjet internetit.

   

                        

           
Si veprohet pergjate mesimit te programit ?

1-Kursantet rregjistrohen dhe jane pjese e nje platforme trajnimi

2-Materialet e kursit jane ne format video, excel dhe word etj.

3-Ju mund te shikoni materialet sipas nje programi te percaktuar.

4-Pedagogu hedh materialet ne klase ne menyre te vazhdueshme. Ai ndjek trajnimin tuaj ne menyre pasive. Per pyetje te ndryshme ju mund te merrni pergjigje ne chatin e klases ku aktivizohen Webinaret.

5-Cdo individe meson dhe ushtrohet (ne programin mesimor) ne menyre te pavarur sipas materialeve te pergatitura prej nesh dhe zgjidh detyrat e percaktuara nga pedagogu.

6- Ne perfundim te trajnimit online ju mund te kerkoni ore shtese te dedikuara.

7. Testimi final. Individet mund te certifikojne njohurite e tyre duke kerkuar testimin final per trajnimin ne Webinar.