Financa 5 eshte nje program per kontabilitetin e firmave dhe institucioneve dhe ju mund ta mesoni pavaresisht qytetit ku ndodheni. Nepermjet Webinareve dhe ndermarrjes se dedikuar per tu ushtruar ne menyre te pavarur, realizoni nje zgjidhje te zgjuar duke filluar trajnimin per Financa 5.

Individet e interesuar për të mësuar Software të Kontabilitetit të Informatizuar, mund të mësojnë në mënyrë të pavarur nëpërmjet kurseve në Webinar. 
Realizoni një zgjidhje të zgjuar duke filluar kursin në Webinar për Financa 5.

F5 HYRJE


Ju prezantoni kërkesën për nivelin e dëshiruar të trajnimit. Ne ju vendosim në dispozicion Webinarët ekzistues si dhe ju përgatisim Webinar për programet Financa 5.  Pasi ju shikoni webinarët në platformën tonë, do të provoni të punoni në mënyrë të pavarur në kompjuterat tuaj. Mund të shikoni dhe të ushtroheni me rastet konkrete në çdo orar të dëshiruar.
Kurset në Webinar nëpërmjet përdorimit të kompjuterit ose telefonit, ofrojnë disa avantazhe të cilat mund të perfitohen nga secili prej jush:

AV