Ne kete kategori jane dy grupe klasash:

Se pari. Moduli: Klase e hapur 

Ne kete modul mjafton te perdorni perdorues dhe fjalekalimet e klases dhe mund te jeni pjese ne klasen perkatese .


Se dyti. Moduli: Free vetem per studentet.

Moduli eshte Free vetem per studentet e Fakultetit Ekonomik te cilet e kane lenden pjese te programit mesimor ne Studimet Master Profesional per Finance & Kontabilitet

Per te hyre ne klase duhet te perdorni perdoruesin: kurse dhe fjalekalimin: Kursefree22+

Ne kete menyre ju do te mund te jeni pjese e LAB

KLASE E HAPUR