RREGJISTRIMI JUAJ                                                   


Moduli start eshte Free. Individet ne modulin START mund te marrim pjese ne diskutime dhe te informohen ne fushen e ekonomise dhe teknollogjise.  Njekohesisht individet do te marrin konsulence online si edhe oferta trajnimi dhe punesimi nepermjet email (ose whatsapp).

Ne modulin START + individet do te kene te gjitha cfare perfshihen ne modulin Start si edhe disa shtesa. Individet do te mund te marrin keshilla ekonomik ne platforme si edhe do te informohen me njohuri dhe keshillime ekonomike 1 here ne muaj.


Ne modulin BAZE individet do te kene te gjitha cfare perfshihen ne modulin Start + si edhe disa shtesa. Individet do te mund te marrin keshilla ekonomik ne platforme si edhe do te informohen me njohuri dhe keshillime ekonomike cdo 15 dite.

Ne modulin PROFESIONAL individet do te kene te gjitha cfare perfshihen ne modulin BAZE si edhe disa shtesa. Individet do te mund te perfitojne informim cdo jave si edhe konsulence te dedikuar ne varesi te rregjistrimit te realizuar