Zgjidhni Alternativen e Kurseve ne Webinar, per Microsoft Excel ne Nivelin Fillestar dhe Filloni Rrugen e Suksesit. Mesoni prej Shtepise ne cdo Qytet me Kosto te Uleta dhe ne Orarin e Deshiruar.

EF1

Rreth kurseve

Me shume rreth permbajtjes se kurseve per nivelin fillestar mund te lexoni ketu

  • Webinar 1: Aftesi Baze
  • Webinar 2: Formula matematikore dhe statistikore
  • Webinar 3: Grafiket
  • Webinar 4: Tabelat
  • Webinar 5: Tabela te Avancuara
  • Webinar 6: Renditje dhe Filtrim te Dhenash
  • Webinar 7. Perdorimi dhe Ndertimi i Tabelave te Medha. Llogaritje dhe Filtrat
                  

                                                                             KLASA 1 NE WEBINAR

2
     KLASA 2 NE WEBINAR


               

                                                                             4KLASA 4 NE WEBINAR