4 Arsyet perse duhet te mesojme Microsoft Excel

 
Nje menyre interesante per te mesuar prej shtepise eshte nepermjet webinar. Sot eshte e mundur qe ju te mesoni Microsoft Excel nepermjet webinareve. Informohuni tek rubrika cmime per kurset ne webinar.

Arsyet per te cilat duhet te zgjedhim kurset ne Webinar:

  • 1-Studioni ne menyre te pavarur nepermjet kompjuterit
  • 2-Klasa eshte e hapur 24 ore/7 dite te javes,ne periudhen e kohes se planifikuar per trajnim.
  • 3-Cdo individe mund te mesoje me kosto te ulet
  • 4-Zgjidhni kohen e pershtatshme per studim
  • 5-Pervetesoni njohuri ne pak jave
  • 6-Testohuni dhe certifikohuni nepermjet internetit

Karakteristikat e kursit:

1-Materialet e kursit jane ne format video, excel dhe word

2-Ju mund te shikoni materialet sipas nje programi te percaktuar

3-Cdo individe meson ne menyre te pavarur sipas materialeve te pergatitura prej nesh, zgjidh detyrat e percaktuara dhe i ngarkon ne klase virtuale

Kliko me poshte, tek Microsoft Excel dhe zgjidhni klasen ku jeni rregjistruar

4-Ju zgjidhni detyra dhe i dergoni ato tek instruktori. Ai ju dergon rekomandimet perkatese

5-Testimi final eshte me ushtrime konkrete dhe organizohet online